logo Bizznizz cleaning

"Het bedrijf
voor uw bedrijf"


De diensten van BizzNizz Cleaning

Interieur schoonmaak

Een interieur is een werkplek, een plek waar mensen werken en leven. Dat vraagt extra aandacht Tegenwoordig word er heel veel geïnvesteerd in de werkplek/kantoorruimte. Vaak zie je op kantoren dure en zelfs design inventarissen. Het is dan ook logisch dat hier extra aandacht aan word besteed en op de juiste manier mee om wordt gegaan. Belangrijk is het schoonmaakplan: dit moet per ruimte worden aangepast. Belangrijk zijn ook de middelen die gebruikt worden, En dat er op details gelet word. Iedere ruimte is anders en dient op de juiste wijze verzorgd te worden.

interieur schoonmaak

Glasbewassing

Glas is tegenwoordig overal, niet alleen in de vorm van ramen maar ook glazen deuren, separatieglas en spiegels. Daarom kunnen onze specialisten overal reinigen. Met ladders, telescoop, hoogwerker of andere technieken zoals het tucker pole systeem. Al onze mensen hebben de ervaring en de expertise om uw glas weer te laten schitteren als nooit tevoren.

Opleveringsschoonmaak

Opleveren van nieuwbouw of renovatiewerken. Het gebruikersschoon of bezemschoon opleveren van nieuwbouw of renovatie.

trappenhuis schoonmaak

V.V.E. diensten

Bizznizz houdt al wekelijks menig trappenhuis en algemene ruimte’s in een schone conditie. De werkzaamheden varieëren van het schoonmaken van trappenhuizen en berging, tot aan de openbare ruimte’s van gebouwen alsmede de glasbewassing en vloeronderhoud.

total cleaning

Total cleaning

Veel klanten zijn naar ons overgestapt doordat andere schoonmaakbedrijven geen goede resultaten leverden. Wij moeten dan vaak al beginnen met een achterstand van de schoonmaak. Veelal doen wij dan een total cleaning. Dit houdt in dat wij met een ploeg mensen het hele pand van voor naar achter schoon maken. Pas daarna beginnen we met de reguliere schoonmaak. Een schoon pand werkt voor beide partijen prettiger.
Wij werken met het systeem "schoonmaken schoonhouden". Wij hebben hier zeer goede resultaten mee behaald.

Offerte

Binnen 24 uur een gratis vrijblijvende offerte. Altijd een proeftijd van twee maanden.
Vraag hier uw offerte aan.

Contact

  • Bizznizz Cleaning
  • Nauerna 60
  • 1161 DT Zwanenburg

  • Tel. 020 - 497 40 07
  • Fax 020 - 497 40 07
  • Mob. 06 54 79 47 88

  • Of stuur een email.